Kidsense training

Therapie

Vaak zijn ouders of docenten de eerste die signaleren dat een kind ondersteuning nodig heeft bij zijn of haar ontwikkeling. Dit kan een probleem zijn met de zintuigen, organen, het zenuwstelsel, spieren, botten of een gebrek aan motorische ervaring. KidSense biedt verschillende therapievormen voor kinderen en geeft voorlichting en advies.

Spelenderwijs observeren, onderzoeken en behandelen

We vinden het belangrijk om de hulpvraag goed in beeld te krijgen. We observeren, onderzoeken en behandelen het kind spelenderwijs. Onze therapievormen zijn gericht op bewegen, voeding en gedrag. Samen vormen deze disciplines de belangrijkste ondersteuning bij de ontwikkeling van je kind.

Deskundige kinderfysiotherapeuten

Al onze kinderfysiotherapeuten beschikken over de meest actuele kennis en inzichten over aandoeningen bij kinderen en jongeren. We gebruiken de laatste (wetenschappelijke) ontwikkelingen bij de begeleiding van kinderen en werken nauw samen met ouders/verzorgers, verwijzers, leerkrachten en collega-paramedici.

Kinderfysiotherapie met óf zonder doorverwijzing

Bij KidSense kun je terecht met of zonder verwijsbrief van een huisarts, jeugdarts of kinderarts. Behandelingen van kinderen tot 18 jaar worden altijd vergoed vanuit de basisverzekering.

Kinder
fysiotherapie

Lees meer

Kinder
diëtetiek

Lees meer

Bij Kidsense kijken we verder!
  • We pakken het totaal plaatje aan en kijken naar de 3 peilers bewegen, voeding & gedrag.
  • De problematiek van uw kind wordt op alle 3 deze factoren onderzocht om zo het probleem vanaf de basis op te lossen.
  • We vertellen u graag nog veel meer over onze onderscheidende werkwijze!
  • Bewegingsoefening kind
  • hypermobiliteit
Contactgegevens
Maak een afspraak

Maak meteen een afspraak of stuur een appje!

Je wordt doorverwezen naar de WhatsApp van Medanzo.