Over KidSense

KidSense helpt kinderen bij bewegen, voeding en gedragsproblemen. Onze visie is holistisch, dat wil zeggen dat wij naar het totaalplaatje kijken. Hierdoor bereiken wij meer, voelen kinderen zich bij ons heel goed op hun gemak en bereiken wij de beste resultaten voor de langere termijn.

KidSense, alleen voor kinderen

Ons team is volledig gespecialiseerd in de begeleiding en behandeling van kinderen. Je kunt ons dan ook op recht een “specialist” noemen. Verschillende disciplines werken daarnaast ook met elkaar samen zodat jouw kind altijd de best mogelijke behandeling krijgt.

Werkwijze van KidSense

Door goed te luisteren naar de hulpvraag van kind en ouder en door onze brede kijk op de problemen zijn wij in staat om zeer doortastend te zijn in onze werkwijze en behandelplan. Onze behandelplannen zijn daarom ook echt persoonlijk en sluiten zeer goed aan bij de hulpvraag en problemen van je kind.

Specialist voor ieder probleem

Bij KidSense werken echte specialisten. Zo is onze kinderbekkenfysiotherapeut, gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met plassen en poepen, maar ook bekken en bekkenbodempijn bijvoorbeeld.

Voor onze baby’s hebben wij specialisten op het gebied van ontwikkeling, voorkeurshouding, huilbaby’s en meer. Voor orthopedische revalidatie zoals sportletsels bij kinderen werken onze kinderfysiotherapeuten samen met sportfysiotherapeuten. Hierdoor krijgt jouw kind echt de beste begeleiding.

Wanneer je kind last heeft van overgewicht of gewoon moeite heeft met bewegen dan kun je terecht bij onze vitaliteitsspecialisten. Gericht op bewegen, voeding en gedrag. Ook zien wij steeds meer kinderen met oververmoeidheid, hier spelen gedrag, voeding en beweging een hoofdrol. Onze ervaring en brede oriëntatie bij deze problemen zullen zorgen voor maximaal effect. Voor al deze problemen en meer kun je samen met je kind terecht bij KidSense.

We beantwoorden graag je vragen!

Bel ons direct en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

  • Kleuter op step
  • looppatroon baby
  • Kinderfysiotherapie oefening baby

De beste zorg voor je kind

Bij KidSense ben je verzekerd van de beste zorg voor je kind. Alle leeftijdscategorieën van baby’s tot schoolgaande kinderen zijn welkom.

Wanneer je op zoek bent naar een kinderfysiotherapeut in Utrecht, Leidsche Rijn, De Meern, Houten of Nieuwegein dan kun je bij KidSense terecht. Kinderen worden voornamelijk in onze praktijklocaties behandeld, maar dit kan ook op school. Baby’s worden zoveel mogelijk thuis behandeld.

Bij Kidsense kijken we verder!

We pakken het totaal plaatje aan en kijken naar de 3 peilers bewegen, voeding & gedrag. De problematiek van jouw kind wordt op alle 3 deze factoren onderzocht om zo het probleem vanaf de basis op te lossen. We vertellen je graag nog veel meer over onze onderscheidende werkwijze!

Je kind wordt geholpen door één van onze specialistische collega’s:

Je kind wordt geholpen door één van onze specialistische collega’s:

Maak een afspraak

Maak meteen een afspraak of stuur een appje!

Je wordt doorverwezen naar de WhatsApp van Medanzo.