Jop Schoonhoven

Sportinstructeur

Kidsense teamlid

Jop Schoonhoven

Mijn naam is Jop Schoonhoven en ik ben 26 jaar. Ik heb het CIOS gedaan in Arnhem dat is een MBO-niveau 4 opleiding waarin ik me ben gaan specialiseren op het gebied van fitness en voeding. 

Daarin heb ik ook een aantal jaar als gymleraar voor basisschool klassen gestaan waarbij ik veel ervaring heb opgedaan met kinderen. 

Daarnaast ben ik opgeleid voor Energie control therapie.Ook heb ik de cursus tot slaapcoach gevolgd en een cursus motivational interviewing. 

Ik verzorg de lessen Athletic Skills en Kids Fit Fun.  Bij Athletic skills proberen wij kinderen zo breed mogelijk te training zodat ze op motorische niveau flinke stappen kunnen zetten.  Tijdens Kids Fit fun stimuleren wij kinderen die sporten wat minder leuk vinden om toch lekker aan de slag te gaan. Dit doen wij op spelende wijze maar proberen daarin een stukje fitness en voeding in te verwerken. 

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om zelf bezig te zijn met fitness en krachttraining. Ook hou ik ervan om er gezellig op uit te gaan met mijn vriendin en vrienden. 

Maak een afspraak

Maak meteen een afspraak of stuur een appje!

Je wordt doorverwezen naar de WhatsApp van Medanzo.